DESPRE NOI

Moonlight Jewelry este un brand românesc care își dorește să transfome bijuteriile în ceva mai mult decât o bucată de material. Bijuteria trebuie să reprezintă un moment de strălucire pentru orice femeie care o poartă.

Un brand inspirat de femei puternice, Moonlight Jewelry a fost fondat în anul 2021 din dorința de a rezona cu femeia modernă. Un brand pornit din pasiunea pentru bijuterii, un proiect realizat cu multă dragoste și dedicare.

Moonlight Jewelry își propune ca orice femeie care poartă bijuteriile noastre să se descopere pe sine. Să își regăsească acea strălucire aparte. Să fie îndrăzneață, curajoasă, elegantă și puternică, să strălucească din propria voință.

Fiecare bijuterie Moonlight Jewelry este produsă manual și reprezintă o lume nouă pentru femeia de astăzi. O femeie conștientă de stil, independentă și fără prea multe scuze. 

Astăzi suntem mândri să vă putem oferi puțină bucurie și strălucire în viața de zi cu zi, în condiția în care Moonlight Jewelry s-a transformat într-un vis devenit realitate!

Vă mulțumim,
Echipa Moonlight Jewelry

be Bold and Beautiful

Aboneazăte la newsletter și vei primi  -10% OFF la prima ta comandă!