From Dust to Shine, from dust to glory…
The jewelry’s natural awake. A journey of the Moonlight deep beauty.
Praf de Luna prins intr-o colectie de bijuterii Moonlight din mookait – o piatra semipretioasa care detine controlul destinului tau si te va ajuta sa atingi stelele. Bijuterii care iti va transforma atitudinea in momentul in care le vei purta.
Dust Collection

 

Piatra de Mookait (Jasp australian) este considerata un adevarat scut impotriva energiilor negative, astfel aceasta contribuie la regasirea echilibrului emotional si la luarea deciziilor in situatii dificile.

Cristalul de mookait are culori asemanatoare cu Pamantul si datorita energiilor sale, poate fi un companion perfect in fiecare calatorie.

Este o piatra semipretioasa cu o energie calmanta si linistitoare, reduce considerabil nivelul de stres, imbunatateste considerabil creativitatea si vei fi incurajata sa dai frau ideilor noi.

Pe langa toate aceste aspecte, mookaitul este o piatra plina de eleganta, prin aspectul de portelan, opac si cu luciu mat. Bijuteriile cu aceasta piatra iti vor aduce un plus de naturalete, incredere si feminitate. Potrivite pentru toate femeile #boldandbeautiful !

be Bold and Beautiful

Aboneazăte la newsletter și vei primi  -10% OFF la prima ta comandă!