ICELAND BEAUTY – a collection of earth colors

To wear them. To feel them. To move to the top of Iceland.
Piatra de Agat: una dintre cele mai vechi pietre semiprețioase din istorie.

Un loc special îl ocupă piatra de agat verde, considerat un talisman natural ce poartă forța regeneratoare a naturii în culoarea sa. Este o piatră a stabilității și echilibrului, a forței și a încrederii de sine care a dat naștere multor legende, dar și unor interpretări și semnificații inedite. 

Agatul verde susține cunoașterea adevărului interior și reglează emoțiile. El e asociat cu protecția față de emoțiile distructive și blocajele emoționale, stimulând puterea de decizie și rezolvarea conflictelor.

Piatra de agat verde este asociată atât cu elementul de foc datorită originii vulcanice, dar și cu pământul, element al stabilității, puterii și susținerii. De aceea, se spune că agatele verzi insuflă puterea de schimbare și echilibrul dintre emoții și corpul fizic.

Bijuteriile cu agate verzi sunt o alegere inspirată pentru orice ținută ai alege, în special dacă dorești un look plin de vitalitate, feminin și echilibrat.

Piatra de agat se numără printre pietrele norocoase ale tuturor zodiilor, dar mai ales ale celor din zodia Gemeni, Balanță și Taur.

be Bold and Beautiful

Aboneazăte la newsletter și vei primi  -10% OFF la prima ta comandă!