MOONSTAR - a feminine collection of us

DE CE AMETIST ROZ ÎN COLECȚIA MOONSTAR?
AMETISTUL ROZ este o piatră specială! În afară de splendoarea sa frumoasă, este și o descoperire destul de recentă din categoria cristalelor și pietrelor prețioase. Acesta a fost descoperit foarte recent în Patagonia, Argentina, iar culoarea roz provine din incluziunile de hematită din structura sa. Culoarea sa roz îi conferă o nuanță deosebită în comparație cu ametistul violet.

Ametistul roz este privit ca un cristal personal și moale și este un cristal fantastic de încorporat în bijuterii. Ceea ce știm despre beneficiile neexploatate ale ametistului roz este că acesta conține proprietăți vindecătoare uimitoare pentru cei care suferă de anxietate și stres sever. În același timp, ametistul roz este un cristal eficient în tratarea afecțiunilor fizice cauzate de stres și monotonie.

Deoarece ametistul roz este considerat un cristal moale și feminin, este considerat un promotor al sentimentelor de iubire, de bunăstare și de protecție împotriva energiilor negative. Acesta mai este utilizat pentru calmitate în situații stresante, confort în perioadele dificile și creșterii unei clarități mintale.  

be Bold and Beautiful

Aboneazăte la newsletter și vei primi  -10% OFF la prima ta comandă!