Îngrijirea bijuteriilor

Bijuteriile Moonlight sunt special create cu grijă. Acestea fiind spuse, ne putem asigura că produsele noastre nu se vor păta, astfel că produsul rămâne nedeteriorat și strălucitor în mod constant.
 
Acest lucru se va întâmpla cu asigurarea unei ingrijiri speciale. Asadar, mai jos veți regăsi câteva sfaturi importante:
– nu le purtați la dus sau în timp ce dormiți;
– păstrarea acestora se face într-o țesătura moale;
– păstrați accesoriile departe de apă și de alți agenți chimici pentru a evita decolorarea, pătarea și oxidarea acestora;
– săpunul, produsele cosmetice, grăsimea de gătit și uleiurile naturale pentru piele pot estompa orice bijuterie și ar trebui evitate;
– curățați usor bijuteriile dumneavoastră ocazional pentru a îndepărta orice uleiuri, praf sau contaminare;
– curățarea acestora se va face cu materiale simple, non-abrazive.
 
Asigurați-vă că vă tratați bijuteriile asa cum ați face cu orice alte obiecte din jurul dumneavoastră, iar acestea vor străluci constant.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

In zilele nelucrătoare și sărbătorile legale nu se fac procesări sau livrări de comenzi.

Modalitățile de plată disponibile sunt:

– ramburs curier;
– plata online prin card de credit/debit.
 
Prin plata online prin card de credit emis de Banca Transilvania, Garanti Bank sau Credit Europe Bank există posibilitatea de a achita cumpărăturile efectuate pe Moonlight Jewelry în până la 3 rate egale fără dobândă. Opțiunea de plată în rate este setată prin procesatorul de plată online și se poate exprima în ultimul pas de finalizare comandă.

Conformitatea, garanȚia Si autenticitatea bijuteriilor

Fiecare bijuterie va fi livrată impreună cu certificatul de conformitate, garanție și autenticitate. Toate pietrele și cristalele sunt 100% naturale. Folosim etichete și descrieri corecte în magazinul online pentru a ajuta clienții sa fie bine informați. Certificatul de autenticitate este emis în baza documentelor și testelor primite de la furnizor și pe baza Autorizatiei ANPC nr.0011768 / 12.08.2021 pentru efectuarea operațiunilor cu metale prețioase și pietre prețioase. Pe baza acesteia, asigurăm, garantăm și declarăm pe proprie răspundere, conform prevederilor art.5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului, ca bijuteriile confectionate cu argint, pietre fine, pietre prețioase și semiprețioase, aliaje metalice importante și comercializate de societatea noastră nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negatic asupra mediului și sunt în conformitate cu normele Uniunii Europene. 

Garanția se acordă pentru 30 zile calendaristice de la data achiziționării produselor. Orice reparație la produsele aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit sau produsul va fi înlocuit, în condițiile OG nr.21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări, mai degrabă decât utilizarea necorespunzătoare a produsului de către cumpărător. 

In cazul în care bijuteria nu mai poate fi reparată, vă putem inlocui bijuteria defectă cu un model similar, cu alt model de aceeasi valoare sau vă putem returna contravaloarea ei. 

Conform legii 449/2003, art.11, alin.2, cumpărătorul nu poate cere înlocuirea bijuteriei din motivul căderii pietrelor. Pietrele naturale pot prezenta mici imperfectiuni și diferențe de culoare sau crăpături, acestea nu se considera defect, fiind aspectul lor natural

Livrarea produselor

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către vanzător printr-o notificare scrisă (email).
 
Livrarea se va face prin serviciul de curierat.
 
Termenul de livrare estimat este între 1-5 zile lucrătoare din momentul finalizării comenzii si predării către curier.
 
Transportul va fi gratuit pentru toate comenzile cu valoare de peste 250 lei. Pentru comenzile sub aceasta valoare, costul de livrare este de 23 lei.

returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul să renunțe la produsele achiziționate de pe site-ul nostru în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor, conform prevederilor privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. Clientul va primi un formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor în termen prin transmiterea unui email pe adresa de email a societății, unde va menționa și motivul returnării produsului/produselor.
 
Returnarea se va face în ambalajul original, fără semne de uzură sau modificări fizice (lovituri, zgarieturi). 
 
Costurile de transport ale returnării produsului vor fi suportate de către cumpărător. 
 
In urma returnării produsului/produselor, se poate solicita rambursarea banilor sau înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil în acel moment pe site-ul nostru. 
 
In cazul în care se solicită rambursarea banilor, acest lucru se va realiza doar după primirea coletului și verificării conținutului acestuia. Returnarea contravalorii produsului se va face de către Moonlightjewelry.ro prin virament bancar din contul societătii în contul clientului (tranzactia se procesează în termen de 14 zile de la primirea produsului/produselor returnate).
 

be Bold and Beautiful

Aboneazăte la newsletter și vei primi  -10% OFF la prima ta comandă!